Szórakozás

Így teszi pénzzé ismertségét az RTL szexi gazdája

Jó pénzért disznóvágásra várják a vendégeket, vagy éppen egy teljes hétvégére is beköltözhetünk Bence gazda tanyájára. Erről az édesapja tájékoztatta az egyik érdeklődőt, aki aztán minderről a Hír24-nek is beszámolt.

Bence gazda néhány napja hirdeti az interneten a család tanyájának szolgáltatásait. A Kéktói Ménesben készpénzért bárki kipróbálhatja a lovaglást, megnézheti a tanyai környezetet, lovas kocsival bejárhatja a pusztát, sőt disznóvágáson is részt vehet. Az érdeklődők csodálatos környezetben kaphatnak szállást is, tíz ember fér el egyszerre az erre a célra kijelölt szobákban. De nemcsak romantikát kínálnak Bence gazdáék, hanem házi tejtermékeket és “disznóságokat” is.

A Házasodna a gazda című műsor szereplője nemrég indította be az üzletet. István, az ismert gazda édesapja az egyik érdeklődőnek elmondta, a szemfüles vendégek már le is foglalták az első helyeket, leghamarabb decemberben lehetne csak ellátogatni a Hódmezővásárhely mellett fekvő tanyára.

Informátorunk egy ötfős hétvégi disznóvágással és lovaglással egybekötött pihenésre kért árajánlatot. Bence gazda édesapja osztott-szorzott, majd közölte a végeredményt: ha csak a disznóvágást szeretne valaki, százezer forint körüli összeget kellene fizetni, ha pedig ott is aludnának és ki szeretnék próbálni a tanya kínálta többi lehetőséget, nagyjából dupla annyit kell fizetni.

Az RTL Klub adásával szinte egyidőben indult tanyasi vállalkozás alappillére természetesen nem más mint Bence gazda. Az érdeklődőket maga a fiatal fiú vezeti be a tanyasi élet titkaiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik