Szórakozás

Gyerekvállalásról vall a női testben élő Szecsődi Kari

Nehéz kérdéseket boncolgatott a SuperMokka két műsorvezetője és Novák Angéla a délelőtti beszélgetős műsorban. Miképpen vállalhat gyereket valaki ha transzszexuális? Dilemmájáról a Hír24-nek Szecsődi Kari is mesélt.

A SuperMokkában vendégeskedett Novák Angéla transzszexuális művész. Mint ismeretes, ő volt az első olyan ismert ember hazánkban, aki felvállalta transzneműségét, és nemátalakító műtétnek vetette alá magát. Angit többen a budapesti éjszaka dívájaként ismerik, a nagyközönség pedig az RTL Klub Barátok közt sorozatában találkozhatott vele, természtesen női szerepben.


Angéla kamaszkorától készült erre a műtétre, és azóta is azt állítja, élete legjobb döntése volt, még akkor is, ha tudja, méh és petefészkek híján saját gyereke nem lehet. Ettől függetlenül azonban azt mondja, működik benne az anyai ösztön és szeretné is megtapasztalni a szülővé válás örömét.

“Sokat beszélgetek erről a barátaimmal. De ehhez kell egy férfi. Ha holnap jönne egy lovagjelölt, aki végigharcolja velem a procedúrát, szeretnék gyereket. Vágyom rá, mint minden nő, ez zsigeri vágy. Nyilván az örökbefogadás merül fel, genetikai gyerekem nem lehet, de nem jelentene gondot, ha más gyerekét kellene felnevelnem, de csak partnerrel csak családban” – vallott Angéla.

Szecsődi Kari még csak a melleit műttette meg. A Hír24-nek elárulta a további operációsorozattól csak egy dolog miatt fél, az pedig a gyerekvállalás. “Nagyon szeretem a gyerekeket, hatalmas csodái az életnek, lehet, hogy előbb-utóbb saját gyerekre is vágyom majd. Persze ez sem egyszerű, hiszen milyen apakép, férfipélda lehetnék én…  Ezt nagyon meg kell gondolnom” – mesélte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik