Szórakozás

Édesanyja mindent elmond Hajdú Péterről

Hajdú Péter édesanyja soha nem volt a reflektorfényben. Most fia megjelent könyve kapcsán, amelyben a műsorvezető édesapjával való kapcsolatáról is mesélt, megszólalt.

„Peti 12 éves volt, amikor elváltam, de az elhatározás jóval korábban megfogalmazódott bennem” – árulta el Zsuzsa. “Az volt számomra a legfontosabb, hogy a fiam minél kevésbé sérüljön a változás miatt, ezért vártam meg az időt, hogy ne csak megtudja, de meg is értse: attól a naptól kezdve ketten leszünk egymásnak” – emlékezett vissza Péter édesanyja.


Zsuzsa a Storynak elárulta, mindig is fontosnak tartotta, hogy fia és az édesapja jó viszonyban maradjanak. “Ahhoz is ragaszkodtam, hogy továbbra is együtt ünnepeljünk. Két és fél évvel ezelőttig rendben is volt minden apa és fia között. A feszültség kettejük ügye, de remélem, nem akkor beszéltek egymással utoljára…” – reménykedik.

“A fiunk egyetlen komoly vesztesége, hogy a csonka családban nem alakulhatott ki benne egy igazi apakép. Ennek persze haszna is van, mert épp ezért vált ennyire családszerető és ragaszkodó apukává. Néha úgy érzem, túlfélti a szeretteit, mert nem volt kitől megtanulnia, hol a határ” – tette hozzá Zsuzsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik