Szórakozás

Hajdú Péter durván beolvasott Dömsödinek

hajdú péter (hajdú péter, )
hajdú péter (hajdú péter, )

Nyílt levelet írt Hajdú Péter Dömsödi Gábornak. A Frizbi műsorvezetője a Facebookon tette közzé sorait és hát egyáltalán nem finomkodott.

 

A bulvársajtóból értesült arról Hajdú Péter, hogy egykori kollégája, Dömsödi Gábor Hajdú-jelenség címmel külön fejezetet szentel hamarosan megjelenő könyvében az ő személyének is. Az írásból megjelent részletek szerint a tévés csípősen odamondogat Mr. Frizbinek. Hajdú Péter Facebook-oldalán válaszolt Gábornak nyílt levél formájában.

„Kedves Dömsödi Gábor!

Olvastam legújabb dobásodat, nevezetesen, hogy könyvet írsz rólam. Sajnálom, hogy elfelejtettél szólni, pedig talán megérdemeltem volna, hiszen 10 évig dolgoztál nálam. 2001-ben, amikor elküldtek az MTV-ből, én adtam Neked munkát a Névshowr-ban. Sokszor kértél segítséget, például, hogy hívjunk meg a Frizbibe, amikor polgármesternek készültél, vagy számoljunk be a traktormajálisodról, illetve újságod első számának megjelenéséről. De azt is említhetném, amikor megkértél, hogy menjek el neked kampányolni a polgármesteri kampányodba a pásztói művelődési házba. 50. születésnapodra egy öreg BMW-t kaptál tőlünk, mert mondtad, hogy szereted az öreg autókat. Az utóbbi időben többször hívtál, hogy segítsek neked elhelyezkedni valamelyik televíziónál, mert nincs munkád, a polgármesteri fizetésedből pedig nem tudod fenntartani a bokori házadat.

Sajnos nem tudtam segíteni. Nyilván ennek köszönhető, hogy most úgy döntöttél, úgy próbálsz pénzt keresni, hogy lejárató könyvet írsz rólam.

Ha valóban úgy érzed, hogy az engem lejárató könyved megjelenésével megoldódnak a pénzügyi gondjaid, akkor sok sikert kívánok hozzá.

Üdvözlettel, Hajdú Péter.”

A tévés kifakadását számos komment követte a legnagyobb közösségi portálon. A legtöbben úgy vélik, igaza van Hajdúnak, hogy felháborodott egykori barátja árulásán. Azonban több olyan hozzászólás is akad, amelyek szerzői szerint elegánsabb lenne, ha a két volt barát négyszemközt és nem a nagy nyilvánosság előtt vívnák a csatájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik