Szórakozás

Zalatnay Cini bepereli Hajdú Pétert? Botrány

Az énekesnő kiakadt miután meglátta, mi lett abból az interjúból, amit Hajdú Péternek adott a Frizbiben. A Hír24-nek elmondta, ügyvédhez fordul a történtek miatt.

Úgy tűnik, hogy Hajdú Péter műsora folyamatosan szóbeszéd tárgya. Néhány hónapja Galambos Lajos Zámbó Jimmyvel kapcsolatos frizbis nyilatkozata keverte föl az állóvizet, most egy másik ügy került középpontba.

Zalatnay Cini vasárnapi interjúja többek ellenszenvét is kiváltotta. Azt kifogásolták, hogy a híresség éppen a temetés előtt beszélt olyan dolgokról, amelyek bánthatják Komár László szeretteit. Cini a Hír24-nek elmondta, úgy érzi, rászedték, ugyanis egészen másról szólt a Hajdú Péterrel folytatott beszélgetése, mint ami végül kijött belőle.

„Engem úgy hívtak el a Frizbibe, hogy megcáfolhatom, miszerint Laci szeretője voltam az utóbbi időben. Mint már elmondtam, nem volt köztünk szexuális viszony, lelki társak voltunk. Ezt szerettem volna hangsúlyozni a Frizbiben is, de teljesen más jött ki belőle. Meglepődtem, amikor megláttam a vasárnapi interjút, ami nagyon meg volt vágva. Ezt persze én nem láttam az adásba kerülés előtt” – panaszolta Zalatnay Sarolta.

Azt sem titkolja, keresi a jogi lehetőséget, amivel tisztázhatná magát és a történteket. Éppen ezért ügyvédhez fordul. Az sem kizárt, hogy beperli Hajdú Péteréket a félresikerült interjú miatt.

A műsor után egyébként az interneten is rengetegen kommentálták a frizbis Cini-interjút. Nem csupán az énekesnőt hibáztatták a történtek miatt, hanem Hajdú Pétert is kritizálták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik