Szórakozás

SP brutálisan megbántotta Sütő Enikőt

sp éder krisztián (éder kritsztián)
sp éder krisztián (éder kritsztián)

A tinisztár élesen kritizálta Sütő Enikő modelliskoláját. Az interneten azt írta, hogy az Enikő által kínált képzés csak lehúzás, és sajnálja az iskola tanulóit.

“Mekkora egy lehúzás ez a Sütő Enikő-modelliskola. Kikérem magamnak. Napi rendszerességgel kapok levelet ott “végzett”??!! lányoktól, hogy akkor ők jönnének fotózásokra, mert hogy van papírjuk arról, hogy ők modellek. Teszem hozzá köszönőviszonyban sincsenek a modell-lányokkal, és igazából őket sajnálom, hogy meg vannak etetve és le vannak húzva” – osztotta meg Facebook-oldalán csípős véleményét SP.

A már évek óta fotósként is dolgozó előadóművész kritikájára Sütő Enikő is felkapta fejét, a Hír24-en keresztül kéri ki magának a bírálatot.

“Ha SP járt volna jogi egyetemre, bizonyosan tudná, hogy az ehhez hasonló lejáratás jogkövetkezményekkel jár. A modelliskolám egy kitörési pont. Számos volt tanulónk vált országosan ismertté az elmúlt huszonöt évben. Sokan játszanak napi sorozatokban, láthatók televízióban, újságokban, óriásplakátokon. Egyszerűen nem értem, hogy SP miért alkot véleményt rólam és az iskoláról” – reagált a hír hallatán Sütő Enikő.

Sütő Enikő büszke arra, hogy rengeteg tanuló karrierjét indíthatta útnak, és persze azt sem tagadja, hogy a több száz diák között elvétve csalódottakat is találni. Ennek ellenére azonban nem gondolja, hogy SP-nek lenne oka sajnálnia a nála végzett modelleket.

A riport után Enikő telefonon kérte számon az ifjú előadót, aki bocsánatot kért tőle a megnyulvánulásáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik