Szórakozás

Lola karambolozott és halálfélelme van

A fiatal énekesnő most beszél először a néhány hónappal ezelőtt történt autóbalesetéről. A szerencsétlenség óta nem ült volán mögé, és halálfélelme miatt valószínűleg soha többé nem is fog.

Lola néhány hónapja szenvedett autóbalesetet, amikor édesapja autójával éjszaka egy vidéki fellépésről sietett hazafelé. Az énekesnő barátjával, Brasch Bencével utazott és már majdnem otthon voltak, amikor megtörtént a baj.

Budapest határában egy jelzőlámpás kereszteződésnél oldalról rohant beléjük egy autó, ami a piros jelzés ellenére nem állt meg. Személyi sérülés nem történt és az autóban is csak kisebb kár keletkezett, de Lolát annyira felzaklatta a baleset, hogy azóta nem mer volán mögé ülni.

“Halálfélelmem volt, amikor a semmiből belénk jöttek. Hirtelen nem tudtam, hogy mi történik körülöttem, sokkos állapotba kerültem. Bence próbált nyugtatgatni, de még jó ideig nem tértem magamhoz. A baleset után nekem kellett hazavezetnem, de azóta nem ültem volán mögött. Annyira rossz élmény volt ez, hogy valószínűleg soha többé nem fogok vezetni, egyszerűen félek” – mondta a Hír24-nek Lola.

Az énekesnő a baleset óta más mellé sem szívesen ül be, folyamatosan egy újabb szerencsétlenségtől retteg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik