Szórakozás

Cristofel megváltozott

VV Cristofel (VV Cristofel)
VV Cristofel (VV Cristofel)

Az egykori valóvilágos levetkőzte magáról a kubai macsó szerepet. Azt mondja, hogy ezentúl visszafogott életet él: sportol, képzi magát és segít a családjának.

Cristofel arról mesélt a Hír24-nek, hogy többé nem tetszeleg a kubai macsó szerepében. Az exvalóvilágos úgy gondolja, hogy már nincs értelme vagánykodni. A nagyszájú szerepe helyett ezentúl inkább példamutató fiatalember szeretne lenni, aki sportol, képzi magát és családjának segít.

“Én igazából nem olyan vagyok mint amilyennek a tévében mutattam magam. Persze szeretek bohóckodni, de már inkább visszafogott életre vágyok. Sokat vagyok otthon a családommal, abban segítek nekik, amiben csak tudok” – mesélte a Hír24-nek Cristofel.

Az egykori valóságshow-hős minden szabadidejét a sport és a tanulás tölti ki. Jövőre szeretné befejezni az iskolát, közben pedig jogosítványt is szerezne.

“Heti három alkalommal járok vezetni Budaörsre. Bár a KRESZ-vizsgán csak másodjára mentem át, a vezetés nagyon jól megy. Körültekintő sofőr leszek, sosem fogok gyorsan hajtani és vigyázok majd a körülöttem közlekedőre” – mondta a jó útra tért Cristofel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik