Élet-Stílus

Mit vegyek fel karácsonykor?

Az egyik legmeghittebb ünnepünkkor a ragyogás és a harmónia befolyásolja az öltözködést.

A tetszetős díszek, a fenséges vacsora és a meghitt, ünnepélyes légkör legtöbbünket arra sarkall, hogy öltözékünkkel is megtiszteljük az alkalmat, és persze szeretteinket. Karácsonykor ne csak a főztünkre, dekorációnkra és frappáns ajándékainkra legyünk büszkék, hanem kinézetünkre is! Gondoljunk csak bele, milyen jó érzés lesz bezsebelni az elismerő pillantásokat a fa alatt.

Karácsonyi színvilág

Ha karácsony, akkor automatikusan eszünkbe jutnak a következő színek: arany, piros, ezüst, fehér, zöld, lila, kék. Ezeket a domináns alapszíneket nemcsak az ünnepi dekorációnál használhatjuk fel, hanem öltözékünknél is.

Persze nem szükséges az összes színt magunkra ölteni, elég, ha csak kiválasztunk egyet-kettőt, és abban pompázunk. Biztonsági játékosok vehetnek fel feketét is, de lehetőleg színes kiegészítővel, pl.: arany ékszerrel, piros övvel, ezüstszínű cipellővel vagy zöld borítéktáskával.

Szimbolikus nőiesség karácsonykor

A szürke hétköznapokon sűrűn ugrunk nadrágba, de karácsonykor hangsúlyozzuk ki nőiességünket például azzal, hogy szoknyát, ruhát viselünk. Ne féljünk megmutatni harisnyába bújtatott lábainkat! Széles csípőre A-vonalú, erős vádlira 7/8-os hossz, magasaknak ceruzaszoknya, trendkövetőknek pedig pliszírozott szoknya ajánlott.

Ha szeretne még többet tudni, kattintson ide.

Forrás:

Mit vegyek fel karácsonykor? (Vitaminsziget)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik