Szórakozás

Jól beszóltak Somának

soma (soma, )
soma (soma, )

Soma azt állítja, új frizurájával nem dögösebb nő akart lenni, csupán a változás fontosságára hívná fel a figyelmet.

Mint már megírtuk, néhány napja frizurát váltott Soma. A híresség – Facebook-bejegyzései szerint – már bánja a drasztikus változtatást, az eredmény pedig megosztja a közönséget. Ráadául nem csupán dicsérő szavakat, de negatív kritikát is kap, amelyek – legalábbis azt állítja – épülésére szolgálnak.

„…nem vagy annyira szép, hogy a hajad nélkül is ‘tarolj’ …bocsáss meg az őszinteségemért …mindenkivel ellentétben szerintem öregít a fénytelen, tépett hajad, keskeny ajkaid, hosszú állad, kissé ‘töpmszli’ orrod. Testi adottságaid előtérbe fognak kerülni, dunci tested, mellbőséged nem lesz téma… előnyeid hátrányodra fognak válni… de te tudod ezt, ki kellett próbálnod, megtetted… irány vissza!” – írja például egyik követője, amit Soma sem hagy szó nélkül.

„Megoszlóak a vélemények. Ezek szerint nem jutott el az üzenet. Nem a ‘szépségre’ vagy szépülésre ment ki a játék, hanem a változás megsegítésére. Egyébként élőben más, az első mosással visszadúsult, hullámok is vannak benne. Élvezem, szeretem a szokásokon való változtatásokat. most ennek az ideje jött el! Egy csomó régit elengedni. Ami kell, hogy maradjon, az marad is. Ahogyan a hajam eredeti göndörsége is, a tavaszi hajvágás után, ez a lényeg – vallja Soma. – Sose készültem modellnek.”

Bár Mamagésa büszkén vállalja új külsejét, azt nem tagadja, nem teljesen elégedett a hajával. „Ma megint belevágtam, annyira idegesít, hogy loncsos az alja. Kicsit belebetegedtem ebbe a sok kemikáliába. Uhhh….” – posztolta ki facebookos oldalára.

Kérdés, meddig láthatjuk a hírességet egyenes tincsekkel… Több mint valószínű, nem sokáig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik