Szórakozás

Megdöbbentő változáson ment át Soma!

soma (soma, )
soma (soma, )

Haja kiegyenesítésével "bontja le maradék egóját" Soma Mamagésa. A híresség éveket fiatalodott új frizurájával, szinte rá sem ismerni.

Soma rajongói és Facebook-ismerősei egyaránt megdöbbentek az énekesnő új imidzsén. A Mamagésa kiegyenesíttette a haját, a változást – miként azt tőle megszokhattuk – ideológiával is ellátta.

“Nem azért egyenesíttettem ki a hajam, hogy szebb vagy akármilyenebb legyek, hanem mert minden szinten izgat a változás. (Egyébként teljesen egyértelmű, hogy a régi állt jobban, ráadásul ezzel a “csoki” becenevű kemikállal hónapokra szétzúzták a hajam eredeti szerkezetét, az egésznek megcsappant vele az állaga. Egy csomó pénzt fizettem azért, hogy átlagos legyek.) De mégis megérte, mert azt érzem, egyrészt segít a maradék egóm lebontásában ( baromi kényelmes, hogy az utcán messziről már nem ismernek fel), másrészt abban, hogy amit hiszek és mondok, most ezáltal is megéljem. Azt, hogy lejártak a régi lehúzó szokások, hitrendszerek, beidegződések, és itt az idő teljesen új energiáknak, újfajta gondolkodásnak megnyitni magunkat” – vélekedik Soma.

“Szóval ezzel a béna kihúzott-szétzúzott hajjal is azt kívánom üzenni, hogy merjük elkezdeni elengedni azokat a régi dolgokat, amik visszahúznak, és bízzunk abban, hogy az isteni gondviselés ott lesz velünk az újban is. Belenézek a tükörbe, és a gyönyörű erős hajkoronám helyett egy nyeszlett és előnytelen árvalányhajat látok. De hát a hajam nem én vagyok!” – jelentette ki.
“Vajon fogja-e befolyásolni a rólam kialakított képet az új imidzs? Vajon segíti-e az embereket, hogy észrevegyék: minden változik, én is rengeteget változtam az elmúlt évek alatt. Meglátjuk. Ez most egy érdekes és tanulságosnak ígérkező kísérlet nekem” – tette hozzá a dús hajkoronáját maga mögött hagyó híresség, aki arról is beszámol, hogy a művelet órákig tartott, szemét pedig majd kimarták a kemikáliák.
A fotó – úgy tűnik – több postot is megért Mamagésának, rajongóinak és barátainak pedig megoszlik a véleményük a meghökkentő frizuráról. Vannak, akik szerint Soma éppen a “somaságát” veszítette el a változtatástól, mások szerint pedig éppen azért jó ez a hajviselet, mert ezzel a híresség sokkal lágyabbnak, finomabbnak tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik