Szórakozás

Istenes Bencének nyirokérgyulladása van

Betegség miatt nem tudott műsort vezetni szombaton, végül Ördög Nóra ugrott be a helyére. Istenes Bence már jobban van, de néhány napig még nem állhat lábra.

Az After X nézőinek Istenes Bence kartonfigurájával kellett beérniük szombat este, ugyanis az ifjú képernyős betegsége miatt Ördög Nóra ugrott be a helyére. Az X-Faktor háttérműsorának házigazdája hirtelen jött betegsége miatt nem tudott dolgozni.


“Focizás közben sérültem le. Először azt hittem, hogy nincs nagy baj, de néhány órával később már rá sem tudtam állni a lábamra. Azonnal orvoshoz mentem, aki megállapította, hogy nyirokérgyulladásom van. Mínusz százhúsz fokra lefagyasztották a lábam és gyógyszereket is kaptam. Három napig ágyhoz voltam kötve, édesapám hozott nekem reggelit és sok barátom is átjött hozzám” – mondta a Hír24-nek Istenes Bence.

A műsorvezető már jobban van, de még néhány napot biztosan otthon kell töltenie. Az antibiotikumos kezelés remélhetőleg meghozza a hatását és szombaton már ő vezetheti az After X-et.

“Nagyon hiányoztak a kollégáim, egy kicsit még meg is könnyeztem a távollétet. Imádok velük dolgozni, nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom a szombat esti élő műsort. Az ágyból viszont néztem őket és néhány percre telefonon be is kapcsolatok a nézőknek” – árulta el Istenes Bence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik