Szórakozás

Most már ő lehet az X-Faktor tuti győztese?

stone (stone, )
stone (stone, )

Kiejtette a versenyből, mostantól viszont Jimmy fiáért is énekel az X-Faktor kopasz kidobója. Mindketten állítják: elásták a csatabárdot, és csak a szépre emlékeznek.

Noha pár nappal ezelőtt még Zámbó Krisztián és Stone össze-, majd szétköltözésétől volt hangos a bulvársajtó, az énekesek mára úgy tűnik, rendezni tudták kapcsolatukat. Az X-Faktor hetedik élő show-jában Roy&Ádám és Pély Barna dalával a “Feketén a hófehér”-rel léptek színpadra, és bár Geszti Péter arra számított, hogy a “Terminátor összecsap az Aliennel”, a páros végül hozta a kötelezőt, és a legnagyobb harmóniában – meghitt fejbiccentésekkel – adták elő duettjüket.

Krisztián és Stone hirtelen jött “barát terápiájába” az egymás elleni párbaj sem tudott éket verni: Jimmy fia megkönnyebbült, hogy búcsúzott a versenytől, az egykori kidobó pedig megígérte, mostantól újdonsült haverjáért is énekel.

“Nagyon sajnálom, hogy kiesett Krisztián. Az utóbbi időben nagyon sokat változott pozitív irányban. Amikor megismertem, még sokkal vadabb volt. De aztán nagy nehezen összecsiszolódtunk. Nem tagadom, ejtettünk jó néhány sebet egymáson, de ezek már begyógyultak. Két és fél millió ember előtt lettünk haverok. Semmi megjátszás nem volt benne. Ami történt a színpadon, teljesen igaz volt” – nyilatkozta a Hír24-nek nem sokkal a szombati adás után az 52 éves továbbjutó.

Stone azt mondja, mostantól még jobban fog küzdeni, egyrészt mert, “meg akarom hálálni a mentorok belém vetett bizalmát, másrészt mert, “most már a haveromért is versenyzem”. A háromszoros párbajhősnek a – többiekéhez képest – kevesebb SMS-szavazat sem szegte kedvét.

“Biztos, hogy sokan kedvelnek, csak lehet, az SMS-ek árán inkább vesznek egy sört. És ezt meg is értem. Mindig is azt mondtam, nem kell nekem SMS-t küldeni, csak gondoljanak rám, mert azt érzem. Akinek nincs pénze, ne küldjön. Inkább vegyen egy sört, nézze meg a műsort, és érezze jól magát” – buzdította rajongóit a 28 év felettiek kategóriájának legjobbja.

Mentora, Keresztes Ildikó az After X-ben bevallotta, félti egyetlen, megmaradt versenyzőjét, de biztos abban, hogy – mivel Stone alig pár hét alatt háromszor is a kiesés széléről táncolt vissza -, ha kell, most már “átmegy a falon is.”

Krisztián sem titkolja, hogy drukkol egykori párbajellenfelének, sőt szívesen látná őt a mindent eldöntő finálé végső győzteseként. “Büszke vagyok rá, hogy az ‘öregember’, továbbjutott, és leteheti a névjegyét az országban. Nagyon jó lenne, ha végül ő nyerne” – mozgósította hatalmas táborát a Zámbó fiú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik