Szórakozás

Így teszi pénzzé ismertségét VV Attila

vv attila (vv attila, )
vv attila (vv attila, )

A Való Világ győztese azt találta ki, hogy saját készítésű prtfólióit árulja. Attila készpénzért cserébe bárkiről profi fotósorozatot készít, kérdés, hogy milyet.

Kevesen tudják, hogy Attila a Való Világ előtt fotósként kereste a kenyerét. A valóságshow-hősnek egy éven át saját stúdiója is volt, de sajnos nem volt elég megrendelése, ezért becsődölt. Úgy tűnik, hogy fotós karrierjét azonban mégsem adta még fel, ugyanis Facebook oldalán bejelentette, hogy mostantól bárkiről készít profi képsorozatot.

“Napok óta gondolkodok rajta kiírjam-e, de mivel maguktól is jöttek ilyen megkeresések, ezért most próbaképpen megteszem. Aki szeretné hogy én készítsek róla prtfólió képeket profi stúdióban, az írjon rám a mellékelt privát lapomon az üzenet gomb használatával. Az itt látható képeket is én készítettem, és stylingoltam. A sminket miden esetben profi sminkes készíti” – hirdeti magát VV Attila.

A Való Világ győztese azt nem árulta el, hogy mennyit kóstál egy általa készített prtfólió, de valószínűleg megkéri az árát. Egy valamire való hasonló képsorozat százezrekbe is kerülhet, így a fotózás jó mellékkereset lehet a jelenleg is nyereménylakására váró Attilának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik