Szórakozás

Gazdára talált Sebestyén Balázsék autója

A legjobb helyre vándorolt a Morning Show fenegyerekeinek ajándéka.

Hatalmas tömeg várta Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit országjáró turnéjuk utolsó állomásán a budapesti Nyugati térnél, ahol a fiúk a jó hangulat és az önfeledt nevetés mellett az izgalmakról is gondoskodtak. 10 nap után ugyanis a 10 nagyváros egy-egy szerencsés hallgatója várta a Morning Show csúcspontját, amikor is gazdára talált a fődíj, egy vadi új személygépkocsi.

A gyönyörű autóért Pécs, Kecskemét, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Szeged, Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza és Budapest képviselői álltak sorba, akik először egy autókulcsot rejtő borítékot ragadtak, majd remegő kézzel megpróbálták elfordítani a kulcsot a zárban. Az autót azonban csak egyetlen kulcs nyitotta, az, amelyet Barna Jázmin, egy tündéri kislány választott ki, édesapja, Zoltán legnagyobb örömére.

„Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, nem találom a szavakat. Eddig nem állt módunkban autót venni, ráadásul hamarosan a család is gyarapodik, érkezik a második babánk is. Így a lehető legjobbkor talált ránk a szerencse, és vele együtt a Morning Show fődíja” – árulta el Barna Zoltán.

„Mindannyian örülünk a nyereményjáték eredményének, a legjobb helyre vándorolt ez az autó. Reméljük, hogy a nehéz idők ellenére továbbra is tudunk segíteni és adni a hallgatóknak, akiktől nap, mint nap rengeteg szeretet kapunk” – tette hozzá Balázs, aki bízik benne, hogy a bővülő család nagy hasznát veszi majd az új autónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik