Szórakozás

Sebestyén Balázsék száguldó kamionról ébresztettek

Nem volt még olyan, hogy egy kamion tetején, három műsorvezető három órán keresztül szórakoztassa az utazókat, és az út szélén ámulókat.

Hat méter hosszú, két és fél méter széles és közel három méter magas üvegkonténer, ami ráadásul egy majd tizenhét méteres száguldó kamionon foglal helyet: nem mindennapi helyszínt választott Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Morning Show szerdai adásához. A rádiósok így utaztak Alsóörsre, a motoros fesztiválra, miközben több kilométeres motorosból, illetve autósból álló konvoj követte őket.

A fiúknak nagyon tetszett az utazás, bár először meg kellett szokniuk, hogy biztonsági övekkel ellátott rögzített székekben ülnek, és még a laptopjuk is az asztalhoz van szögezve. A fiúk élvezték, hogy amerre csak elhaladtak, rajongók százai várták őket. Egy szembejövő buszról még SMS-t is küldtek, hogy hamarosan találkoznak, de a felüljárókról is szinte lógtak az emberek, hogy integethessenek.

„Elképesztő élmény volt ez a mai. Hihetetlen volt látni, hogy ennyi hallgatót tudtunk megmozgatni! Amerre csak mentünk, mindenhol vártak minket. A felüljárók tele voltak emberekkel, de még a leállósávokon is sokan ácsorogtak és integettek. Mögöttünk pedig ott haladt a több kilométeres harley-sokból és autósokból álló konvoj” – árulta el nevetve Sebestyén Balázs, akinek kollégáival együtt megint sikerült médiatörténelmet írnia a formabontó adással.

Balázs, Feri és Jani annyira megszerette üvegkonténerét, hogy a héten már vissza sem térnek Budapestre. A rádiózás magyar fenegyerekei csütörtökön Tapolcáról, pénteken pedig Keszthelyről ébresztik a hallgatókat.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik