Szórakozás

Még el sem kezdték forgatni Joshi és Mónika műsorát

Joshi és Mónika (Joshi és Mónika)
Joshi és Mónika (Joshi és Mónika)

Erdélyi Mónika és Joshi Bharat közös kávézásokkal és telefonbeszélgetésekkel trenírozzák magukat a közelgő tévéműsorra.

Hamarosan a FEM3 műsorán látható majd együtt a két egykori rivális, Erdélyi Mónika és Joshi Bharat. A hazai kibeszélő show-k két legjellegzetesebb alakja most egymás mellett tűnik majd fel, hogy segítsen az emberek problémáinak megoldásában.

“Egy nagyon új helyzet, hogy ketten leszünk. Mindketten évekig csináltunk már hasonlót, de most mindent elölről kell kezdenünk. Próbáljuk felfrissíteni magunkat a néhány év szünet után, de ez egy olyan műfaj, amire nem lehet felkészülni. Mindig az adott szituációkra kell reagálnunk, legfeljebb arra törekedhetünk, hogy minél jobban összeszokjunk a műsor indulásáig” – mondta a Hír24-nek Joshi Bharat.

Mónika és Joshi közös telefonbeszélgetésekkel és kávézásokkal trenírozzák magukat a közös munkára, de az indiai lélekbúvár szerint korábban is jó kapcsolatban voltak.

“Már a műsorom idején is sokszor beszéltünk egymással telefonon, gyakran kértem tőle tanácsokat, de amióta megtudtuk, hogy együtt fogunk dolgozni, sokkal többször beszélünk. Szinte naponta tartjuk a kapcsolatot telefonon és személyesen is gyakran találkozunk. Mónikát már meg is hívtam magunkhoz egy kis családlátogatásra, de még nem jött össze a dolog a sok elfoglaltság miatt” – avatott be Joshi Bharat.

Az indiai sorselemző elárulta, hogy bár a közös műsor forgatásai még nem kezdődtek el, az indulására már nem kell sokat várni. A sűrűsödő stábértekezletek azt jelzik, hogy kézzel fogható közelségbe került a FEM3 műsorának indulása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik