Szórakozás

Friss! Liptai Claudia újra képernyőn

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Erdélyi Mónika Joshi Bharattal vezet majd közös műsort a FEM3-on, Liptai Claudia és Tilla pedig a SuperTV2-n kap délelőtti beszélgetős műsort – derült ki a TV2 sajtótájékoztatóján.

„TV2 – Élmény a négyzeten” szlogennel együtt kap új imidzst a TV2 és az égisze alá tartozó FEM3 és Pro4 – derült ki ma a csatorna sajtótájékoztatóján. Azt is bejelentették,hogy november 2-án indul a SuperTV2 prémiumcsatorna, ahol a korábban sikeres TV2-s műsorokkal találkozhatnak a nézők vadonatúj köntösben. Ilyen lesz az új részekkel jelentkező Nagy Duett, és a szintén új epizódokkal visszatérő Hal a tortán, Sági Szilárd gasztrokibiccel.

Itt lesz látható  Liptai Claudia és Tilla is, akik délelőtti műsort kapnak, és az is kiderült, hogy jövő tavasszal egy még szupertitkos produkció házigazdái lesznek az anyacsatornán, vagyis a TV2-n.

Új műsorral debütál a két nagy rivális, Erdélyi Mónika és Joshi Bharat is a FEM3-on. A két híresség külön-külön már vezetett műsort, sőt, a sorselemző műsora ugyanabban a műsorsávban ment a TV2-n, mint az RTL Klubon a Mónika Show, és mindkettő jó nézettségnek örvendett, így most egyesített erővel nagy sikerre számíthatnak.

A sajtótájékoztatón elmondták, a TV2  szeretné megerősíteni a napközbeni tartalmakat is, szeptember közepétől már délután 2-kor is lesz Tények, valamint indul a Családi titok című dokureality, amelyet amatőr szereplőkkel forgatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik