Szórakozás

Válságba került Antal Timi kapcsolata

antal tímea (antal tímea)
antal tímea (antal tímea)

Minden egy titokban elolvasott levelezéssel kezdődött. Aztán megbeszélték a történteket, majd Timi és Zoli egy meghitt vacsorán új esélyt adtak maguknak, és a kapcsolatuknak.

Izgatott készülődés, gyertyafényes vacsora, romantika – akárcsak egy első randevún. Antal Timinek és szerelmének úgy már nagyon hiányzott egy ilyen este. Nemrég ugyanis mélypontra került a kapcsolatuk.

Timi most már felszabadultan mesélt arról a Bestnek, mi is történt közöttük. „Az elmúlt másfél évben, amióta ismét együtt vagyunk nem volt olyan hét, hogy ne láttuk volna egymást. Együtt tanultunk, néptáncra jártunk, sülve-főve együtt voltunk… Aztán jött az X-Faktor, ami gyökeresen megváltoztatta az életünket” – mondta el.


Timi arról is mesélt, először nem kedvesének, hanem barátnőjének beszélt aggályairól, a levelezés azonban a fiú kezébe került.

„Nem akartam titkolózni előtte. Előbb vagy utóbb meg akartam osztani Zolival, hogy mit érzek, de ezt személyesen szerettem volna, nem abban a formában, ahogyan azt a barátnőmmel tettem. És bár Zoli nem úgy tudta meg mindezt, ahogyan szerettem volna, csak meggyorsította a folyamatot, hogy leüljünk kettőnk jövőjéről beszélni” – tette hozzá, és azt is elmesélte szerencsére sikerült mindent megbeszélniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik