Szórakozás

Az X-Faktort parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Zámbó Krisztiánt nem válogatná be a nyolc kan!

Újra akcióba lendül az Irigy Hónaljmirigy! A nyolc kan most az X-Faktor sztárjainak tart görbe tükröt. A készülő klipben Kabai Laci Malek Miklóssá, Sipos Peti Keresztes Ildikóvá, Papp Feri Nagy Feróvá, míg Uszkó Laci Geszti Péterré változott. A dal pedig az utóbbi időben igazi őrületet kiváltó PSY Gangnam Style paródiája lesz.

Az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében egy szürreális X-Faktor válogató elevenedik majd meg, ahol minden versenyző az utóbbi idők egyik legnagyobb internetes slágerét a Gangnam Style-t adja elő.

Varga Győző a klipfogatás során döbbent rá, a koreai PSY koreográfiája igenis komoly tánctudást igényel.

„Nagyon csodálom az X-Faktor versenyzőit, hogy egy hét alatt képesek megtanulni a dalszövegeket, a hozzájuk tartozó koreográfiát, és mindezt a kamerákkal összhangban elő is tudják adni. Azért én alakítom a klipben PSY-t, mert a csapatból én tudtam egyedül megtanulni a mozgást, de amint a kamera elindult, el is felejtettem. Nem volt egyszerű, mert ez valójában egy táncmozdulat, nem elég csak össze-vissza ugrálni. Szerencsére a hajam is hasonlít az eredeti előadóéhoz, napszemüvegben pedig nem látszik, hogy nem ferde a szemem” – tette hozzá Győző.

Sipos Peti régi jó barátja, Keresztes Ildikó bőrébe bújt az új klip kedvéért.

„Keresztes Ildikó régi jó barátom, a klipforgatás után nem sokkal fel is hívott, hogy látja megint őt cinkeljük. Persze megnyugtattam, hogy mi nem akarunk neki rosszat, csak finoman karikírozzuk az X-Faktort. Ezzel Ildi is tisztában van, ahogy ő fogalmazott „állatok vagyunk”, és nagyon várja a végeredményt” – árulta el Sipos.

Peti azt is elárulta, hogy komoly és precíz munka előzte meg a klipforgatást. „A maszkmesterek választották ki, hogy melyikünk kit alakítson, a rendező, Indián pedig rengeteg instrukcióval látott el minket. Malek Miki merev tartása, Feró lazasága, Ildikó arcmimikája… mindenre oda kellett figyelni. Persze nem csak a zsűri, hanem sok versenyző is feltűnik majd a klipben. Wolf Katit például Uszi alakítja, aki mióta lefogyott, rendesen jó csaj lett. Megjelenik még többek között Ördög Nóra, Csobot Adél, Stone, a PJZ, Takács Nicolas valamint Zámbó Krisztián is, de nálunk ő nem jut tovább” – viccelődött a zenekar frontembere.

A klip december 2-án debütál és felcsendül majd a fiúk december 28-i Syma csarnokbeli nagykoncertjén is, amire a nyolc kan már most nagy erőkkel készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik