Szórakozás

Istenes Bence szerint Justin Bieber a modernkori Michael Jackson

A műsorvezető már egy éve fanatikusan rajong Justin Bieberért. Szerinte a tizennyolc éves világsztár igazi sztáralkat, még az sem számít, hogy nem olyan jó a hangja.

Kiderült, hogy Justin Bieber legnagyobb magyar rajongója nem más, mint Istenes Bence. Az RTL Klub műsorvezetője egy éve lett a tizennyolc éves világsztár fanatikus rajongója, amikor meghallotta az egyik slágerét. Azóta órákat tölt el Bieber koncertfelvételek nézésével, a kedvenc számait pedig a mobiltelefonjára is felmásolta.

“Sok embernek nem tetszik amit csinál, de szerintem nagyon tehetséges. Tény, hogy nem ő a legjobb hangú énekes, de szerintem nem ez számít. Remekül táncol, énekel és ráadásul több hangszeren is játszik. Izzik körülötte a levegő a színpadon, legalább olyan igazi sztáralkat mint Michael Jackson” – áradozott kedvencéről csillogó tekintettel Istenes Bence.

A műsorvezető fanatizmusa most amiatt jött elő, hogy Justin Bieber hamarosan két alkalommal is a közelben lép fel. Bence a Bécsben vagy a Münchenben megrendezésre kerülő koncertre szeretne elmenni, sőt utazásához társakat is toboroz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik