Szórakozás

Az RTL műsorvezetője az X-Faktorba jelentkezik! Exkluzív

Istenes-Bence(960x640).jpg (Istenes Bence)
Istenes-Bence(960x640).jpg (Istenes Bence)

A műsorvezetés mellett a zenélés is nagyon érdekli Istenes Bencét. A fiatal sztárnak az is megfordult a fejében, hogy jövőre indul az X-Faktorban.

Csak kevesen tudják, hogy Istenes Bence szabadidejében zenéléssel foglalkozik. Gitározik és énekel a barátaival, azonban ez a szenvedélye lassan kezd túlnőni a hobbi kategórián. Néhány hete már első saját, „Celebrésön” című klipje is elkészült, amelyet a tőle megszokott laza stílusban forgatott. Az After X műsorvezetője úgy döntött, hogy mostantól jobban koncentrál majd a zenei karrierjére, sőt lehet, hogy még a következő X-Faktorba is jelentkezik.

„Annyira jó volt ez a közös jammelés, hogy kedvet kaptam jelentkezni a következő X-Faktorba” – tette közzé rajongói oldalán Istenes Bence, miután a Cool Tv After X című műsorában együtt zenélt a tehetségkutató szereplőivel.

Istenes Bence a Hír24-nek elárulta, először csak viccből írta le a sorokat, de Oláh Gergővel közösen szívesen megmérettetné magát.

„Szívesen megmutatnám az embereknek a zenei tehetségemet is. Nem tartom magam profi énekesnek, egyedül talán nem is lenne esélyem a tehetségkutatóban. Ha jelentkeznék, biztosan csapatként tenném, amiben Oláh Gergővel együtt énekelnénk” – nevetett a műsorvezető.

Istenes Bence azt is elárulta, hogy a közös zenélés óta több megkeresést is kapott rendezvényszervezőktől. Fellépésekre hívják az ország minden tájára, és bár még egyet sem vállalt el, valószínűleg hamarosan beadja majd a derekát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik