Szórakozás

Bódi Csabi aranymaffiát leplezett le

bodi-csabi(210x140)(2).jpg (bódi csabi)
bodi-csabi(210x140)(2).jpg (bódi csabi)

A Bódi családdal mindig történik valami. Csabi mostanában két bűncselekménybe is belefutott úgy, hogy valójában egyikhez sem volt közvetlenül semmi köze.

Néhány hete egy késelés áldozata Csabi karjaiban halt meg. Az énekes azután érkezett a helyszínre, hogy a gyanúsított elmenekült, így ő már nem látta az elkövetőt.

A napokban újabb bűncselekménybe futott bele Csabi, aminek károsultja az egyik barátja.

„Talán nem tudják, hogy az aranynak mostanában nagyon felment az ára, így sokan most akarják eladni az értékeiket. Természetesen megjelentek a csalók, spekulálók is, akik kihasználják a kevésbé figyelmes embereket. Az arany mérésekor úgy állítják be a mérleget, hogy az jóval kevesebbet mutasson, mint amennyi az ékszer valódi súlya, így olcsóbban jutnak hozzá az aranyhoz, ezzel megkárosítva az eladókat. Az egyik barátommal is ez történt” – mesélte Bódi Csabi, aki ismerőse segítségére sietett és sikerült leleplezniük egy bandát. A részletekről nem kívánt beszélni, de azt elmondta, az ügyben rendőrségi eljárás is indult.

Csabi azt mondja, tudomása szerint nagyon sokan kerültek ilyen helyzetbe az utóbbi időben, éppen ezért mindenkit arra figyelmeztet, mérje le az általa eladásra kínált ékszereket, mielőtt elindul a felvásárlóhoz, mert különben nagyon könnyen átverhetik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik