Szórakozás

Schmuck Andor:”Nem gurult el a gyógyszerem”

Az expolitikus limuzinban ül, újságot olvas. Még az sem zökkenti ki a szerepéből, hogy mellette Bódi Csabi énekel.

Schmuck Andor számára nem volt új feladat Bódi Csabi Vár egy új világ című videójában szerepelni, korábban is megtette már ezt, igaz, akkor ő maga énekelt. Azt mondja, belátja, akkor sem volt jó hangja, és azóta sem lett Pavarotti, nem is ilyenfajta babérokra tör. Az előző zenés kisfilmet kampánycélokra használta, míg a mostanira barátságból mondott igent.

Bódiék ugyanis többször is elfogadták már az üzletember felkésését, és teljesen ingyen léptek fel a Tisztelet Társaságának rendezvényein, mire Andor úgy gondolta, ő sem utasíthatja el Bódi Csabit, aki arra kérte, szálljon be mellé a limuzinba és készítsenek együtt videoklipet. A kisfilmben egyébként több híresség is szerepel, például Zámbó Árpy is.

„Nem vagyok olyan, mint akinek elgurult a gyógyszere. Van önkritikám. Baráti társaságban szeretek énekelgetni, de tudom, hogy nincs jó hangom. Csabinak is elmondtam, hogy ehhez a műfajhoz nem értek, de szívesen ülök mellette a limuzinban, ha az jó. És végül ez is lett” – mesélte Schmuck, akit egyébként bárki élőben is meghallgathat énekelni, ha mélyen a zsebébe nyúl és jókora adománnyal támogatja az Ódry Árpád Színészotthont. Azt, hogy ez az összeg mennyi, az expolituikus nem tudta meghatározni, de annyit elárult, minél több, annál jobb.

Schmuck fejéből nem most pattant ki a nyugdíjas színészek támogatásának ötlete. Néhány éve, jó barátjával, Bangó Margittal együtt elkészítettek egy CD-t, melynek hozadékát szintén a színészotthon kapta. Ugyan erre a célra fordították Bangó Margittal együtt azt a gázsit is, amit annak idején a frizbis fellépésükért kaptak. Schmuck Andor úgy gondolja, ha akkor akadtak olyanok, akiket érdekelt a Bangó Margittal való közös fellépésük és még jótékonykodtak is, akkor talán most is lesznek olyanok, akik segítenek az idős művészeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik