Szórakozás

Életveszélyben volt a fogyitablettától a magyar énekes

kunovics katinka (kunovics katinka)
kunovics katinka (kunovics katinka)

Újabb illegális fogyasztó tabletta került be Magyarországra, amelyiktől többen kórházba kerültek. Magyar hírességeinknek is meggyűlt már a baja a súlycsökkenést ígérő csodaszerekkel.

Bódi Csabi a közelmúltban 28 kilótól szabadult meg. Az áhított eredményt fél év alatt sikerült elérnie, ám az elején ő is szerette volna felgyorsítani a folyamatot, így fogyitablettát kezdett szedni. Igaz, Csabi nem az ominózus szert vásárolta meg, hanem egy legálisan forgalmazott készítményt, mégis rosszul lett tőle.

„Csak pár napig szedtem, azt hittem, ezzel könnyebben le tudok fogyni. Négy-öt nap után nagyon rosszul éreztem magam, s bár orvoshoz nem mentem, tudtam, ha nem hagyom abba a tablettát, a kellemetlen tüneteim sem szűnnek meg. Azt vallom, hogy fogyni csak akkor lehet, ha az ember több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz a szervezetébe. Nekem ez bejött, másoknak sem javasolnék más módszert” – mondta Bódi Guszti fia.

Kunovics Katinka 70 kilótól szabadult meg, miután edzeni kezdett és változtatott táplálkozásán. Ám ameddig eljutott idáig, ő is rengeteg dolgot kipróbált, egyebek mellett Ausztriából behozott csodaszereket is fogyasztott.
“Mivel fogalmam sem volt, milyen mellékhatásai lehetnek a szernek, úgy kezdtem őket enni, mint a cukorkát. Reménykedésben és boldog tudatlanságban éltem mindaddig, amíg jelentkezni nem kezdtek az első tünetek, amelyek jelezték, itt nagy a baj” – mondta a Romantic együttes egykori énekesnője. Katinkának a fogyibogyóktól felment a vérnyomása, nagyon szapora lett a pulzusa, és a migrénje is állandósult. Katinkának az orvosok is megmondták, életveszélyben volt, akár meg is halhatott volna, ha huzamosabb ideig ezt a módszert választja a fogyásához. Katinka azóta tudja, tilos ilyen szereket fogyasztani, és senkinek nem javasolja, hogy hasonló készítményekkel próbálkozzon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik