Szórakozás

Csobot Adél újra szexi

Csobot Adélt szexuális ajánlattal zaklatták - írta a Blikk. Az internetezők azt javasolják, adjanak rá csadort, akkor biztosan nem nyomul rá senki.

Csobot Adél rajongói letörölhették a verejtéket a homlokukról a hétvégén, ugyanis az x-faktoros lány újra dögös dívaként állt a színpadra. Az előző héten Adélt nem szexinek öltöztették, csak egyszerű lufis kislánynak, ami a nézők egy részének nagyon nem tetszett.

Jó magyar szokás szerint sokan Csobot Adélon is megpróbálnak fogást találni, mivel láthatóan tehetséges és még helyes is. Sokaknak leginkább az csípi a szemét, hogy a fiatal lányt szexis ruhákba öltöztetik. “Mert minek kell egy kislányt kitenni a férfiak nyálcsorgatásának, amikor egyébként is tehetséges” – hőzöngenek a facebookozók.

Naná, hogy többen párhuzamot vonnak a latexcuccok és a továbbjutása között. Ráadásul az egyik adásban, amikor nem a nőiességére helyezték a hangsúlyt, mindenki nagyon megrémült, ugyanis utolsóként csatlakozhatott a továbbjutókhoz.

Lehet, hogy ez döntött az elmúlt heti ruhaválasztásnál, vagyis a szexi csajjá való visszaalakításánál? Ki tudja! Egy biztos, Adél legutóbb már újra szűk, csillogó miniben riszált és hát tovább is jutott, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A rajongók tapsoltak, örültek, lájkoltak,  szóval ezúttal mindenki elégedett lehetett.

Azt azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Adélról saját facebookos oldalán már a latexkorszak előtt is voltak fenn olyan képek, amelyek megmozgathatták a férfiak fantáziáját. Éppen ezért nem is értjük, miért csodálkoznak, ha Adélra beindulnak a rajongók.  Kérem szépen, ne tessék álszenteskedni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik