Szórakozás

Ez a legendás ereklye segítheti győzelemhez az X-Faktor lányait!

kocsis tibor (kocsis tibor, )
kocsis tibor (kocsis tibor, )

Az X-Faktor előző szériájának győztese, Kocsis Tibor azzal a legendás kabáttal lepte meg a tehetségkutató lányait, amely tavaly decemberben már védjegyévé vált a verseny alatt.

Óriási meglepetésben volt része a szombaton már élő show-val jelentkező X-Faktor lányainak. Kvaka Andreát, Antal Timit és Csobot Adélt a tehetségkutató előző szériájának győztese, Kocsis Tibor látogatta meg. Az énekes egy különleges ereklyével érkezett Malek Miklós mentoráltjaihoz.

“Ez a kabát szinte már legenda, kabalává vált, hozzám tartozik. Most azonban elhoztam a lányoknak, hogy szerencsét hozzon nekik is. Nekem már meghozta a sikert, szeretném, ha egykori mentorom jelenlegi mentoráltjainak is jó szerencsét hozna ez a darab” – mondta Kocsis Tibor, majd átadta híressé vált piros kabátját Andinak, Timinek és Adélnek.

A lányok nagyon örültek a meglepetésnek és megígérték volt gazdájának, hogy nagy becsben fogják tartani a komoly múlttal rendelkező ruhadarabot. Egyedül azt kell majd megbeszélniük, hogy mikor kinél legyen az ereklye, ugyanis hármójuknak kell majd osztozniuk rajta.

Tibó a találkozás alkalmával arról is mesélt Malek Miklós mentoráltjainak, hogy a színpadra lépéskor milyen fontos a megjelenés és a jó kiállás. Az X-Faktorban minden versenyzőt profi stylist segíti az öltözködésben, ezt a piros kabátot is egy szakember ajándékozta annak idején a győztesnek.

“Nagyon sokat köszönhetek Holdampf Lindának, rengeteg tanáccsal látott el a műsor ideje alatt. Ő öltöztette korábban Vastag Csabát is. Mindketten győztünk az X-Faktorban. Talán ez is egy jel, hogy idén a lányok közül kerül ki az, aki győzedelmeskedik a műsor végén. Ennek már itt volna az ideje” – teszi hozzá Kocsis Tibi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik