Szórakozás

Csobot Adél meztelen testét akarják, sok pénzért

Az X-Faktor bombázója nem csupán a rajongók, hanem a férfi magazinok érdeklődését is felkeltette, miután a hétvégén egy meglehetősen vadító szerelésben lépett színpadra.

A Hír24 szakmai berkekből úgy értesült, hogy több lap is szemet vetett Csobot Adélra, aki egyre szexibb. A 18 éves énekespalántát szívesen levetkőztetnék, ráadásul úgy tudjuk, hogy nem kevés pénzt kapna, ha ledobná a ruháit. Állítólag csaknem félmillió forintos ajánlattal kívánják megkeresni, ha majd kiesik a showból.

Úgy tudjuk, hogy már most is szívesen levetkőztetnék Adélt, de addig erre semmiképpen nincs lehetőség, amíg az X-Faktor kötelékébe tartozik. Mint ismeretes, eddig sem volt példa arra, hogy tehetségkutatóban szereplő hölgyek vetkőzzenek, csak azután mutatták meg magukat, miután számukra befejeződött a verseny, emlékezzünk például a korábban Megasztáros Dér Henire.

Persze kérdés az is, hogy Csobot Adél egyáltalán igent mondana-e a megkeresésre és hajlandó lenne-e egy erotikus fotósorozat elkészítésére. Ezt vélhetően nem fogjuk megtudni, amíg ki nem esik az X-Faktorból.

Az azonban biztos, hogy az RTL Klub felfedezettje jó viszonyban van a kamerával. Facebookos rajongói oldalán több szexi kép is található róla, az egyiken például parányi bikiniben pózol. A felvétel alatt számos hozzászólás szerepel, melyben Adél testét méltatják. Ha kíváncsi vagy a dögös felvételre, keresd fel az X-Faktoros lány Facebookos rajongói oldalát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik