Szórakozás

Kiderült: Árpa Attila börtönben ült

Árpa Attila (Árpa Attila)
Árpa Attila (Árpa Attila)

A híresség először beszélt arról, hogy egészen fiatalon néhány hetet a rácsok mögött töltött. Árpa Attila a Hír24-nek őszintén vallott tinédzserkori önmagáról és arról, hogy most miért megy újra börtönbe.

Árpa Attila pénteken látogatja meg az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetet amerikai futball csapatával. A Budapesti Farkasok másfél órás bemutatót fognak tartani az elítélteknek, hogy a játék által nyújtott morális és erkölcsi értékekről, valamint a sportnak köszönhető pozitív életérzésről tegyenek tanúbizonyságot.

“Régóta terveztünk már egy hasonló akciót, börtönben játszódó amerikai fociról szóló filmek inspiráltak erre. Az egyik kedvencem a Csontdaráló, amiben egy sztársportoló börtönbe kerül és a fegyencekből szervez ütőképes csapatot” – mondta el a Hír24-nek a színész.

Árpa Attila valószínűleg át tudja érezni a főhőst alakító Adam Sandler érzéseit, ugyanis ő maga is többször megjárt már hasonló intézményeket. A színész tartott már előadást és koncertezett is börtönben, azt viszont kevesen tudják, hogy egy rövid ideig a rács túloldalára is kényszerült már.

“Fiatal koromban egy csíny miatt néhány hétig én magam is voltam fogvatartott. Annyira régen volt, hogy már nem is emlékszem, hogy pontosan mi történt, de azt pontosan tudom, hogy soha többé nem szeretnék oda kerülni” – avat be tinédzserkori titkába Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik