Szórakozás

Dopeman keményen beszólt Ganxstának

dopeman (dopeman)
dopeman (dopeman)

Ganxsta Zolee és Dopeman már vagy tíz éve marják egymást, most újra éles kritikákat fogalmaztak meg.

Dopeman és Ganxsta Zolee öt évig együtt dolgoztak és legjobb barátok voltak, de a viszonyuk azóta teljesen megromlott. A két zenész már tíz éve folyamatosan csak fogást keres a másikon, most legutóbb Dopeman szólt be pályatársának.

“Nem nagyon követem nyomon Zolee munkásságát, de a rajongóimon és a családomon keresztül mindig értesülök a vele történtekről. Folyton gúnyolódik rajtam, pedig én is joggal szólhatnék be neki. Az a helyzet, hogy ő csak utánam megy. Nevetséges, hogy véletlenül mindig olyan dalaik és klipjeik jelennek meg, mint nekem. Mindenki észreveheti a hasonlóságot” – mondta a Hír24-nek Dopeman.

A zenész szerint Ganxsta Zolee, Majka és néhány más hazai zenész egy jól körülhatárolható kört alkotnak. Összemosódtak és egymást támogatva evickélnek, de világos, hogy ő nem tartozik közéjük.

“Hálátlan szerep az enyém. A jelenlegi sikerben és nézettségben nem hasonlítom össze magam velük, de már rég tőlem veszik az ötleteket. Elől megy a Dopeman és utána ez a banda. Mindennek ellenére nem vagyok irigy, csak nagyokat nevetek rajtuk” – állította Pityinger László.

Dopeman mindemellett a mai napig is hálás Ganxstának, hogy zenei karriere elején sokat segített neki. Azt mondja, hogy most nem járhatna itt a zenész nélkül, de szerinte a szerepek már rég megfordultak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik