Szórakozás

X-Faktor: Elküldenék Keresztest, Zámbót

keresztes ildikó (keresztes ildikó, )
keresztes ildikó (keresztes ildikó, )

Keresztesnek is nekimentek Zámbó Krisztián miatt. Az X-Faktor női mentorát versenyzőjével együtt küldenék el – írja a Blikk.

Korábban csak a többi ítész vélte úgy, hogy Zámbó Krisztián nem elég jó, de mostanra Keresztes Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Többen bírálják az énekesnőt, amiért még mindig versenyben van a fiatalember. A bulvárlap olyan fenyegető üzenetet is idéz, amely balhét helyez kilátásba, ha Keresztes és Zámbó nem hagyja el az X-Faktort.

A mentort ez nagyon megviseli, még sosem találkozott ilyen durva indulatokkal. Schiwert-Takács László, a műsor főszerkesztője a Blikknek azt mondta: fokozottan figyelnek Keresztesre, próbálják megnyugtatni, mert az ügy már túllépett egy bizonyos ponton, hiába mondják neki, hogy ne olvassa az e-mailjeit.

Egy neve elhallgatását kérő stábtag szerint már szombaton rosszul érezte magát Keresztes, aki még sosem volt ennyire megviselt a kritikáktól. A színfalak mögött szipogott, nem érti, miért nem fogható fel, hogy ő csak harcol azért az emberért, akit választott. Később pedig Geszti Péter vigasztalta őt, hogy értse meg, mindenki mellette áll, ne vegye ilyen véresen komolyan a támadásokat – mesélte a munkatárs. A Blikk kereste az énekesnőt is, de ő külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott nyilatkozni.

Zámbó Krisztián a Hír24-nek korábban azt mondta: noha Keresztes Ildikó már csaknem saját szakmai hitelességét veszélyezteti, nem érzi úgy, hogy jobb lett volna el sem indulni a versenyen. Ez élete legjobb élménye, egy percig sem bánja, hogy jelentkezett, az unokáinak is erről fogok mesélni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik