Szórakozás

Ábel Anita durván lenyomhatja Majkát?

ábel anita (ábel anita)
ábel anita (ábel anita)

Az ózdi hős bebizonyította, nincs igaza azoknak, akik butának és a tévézésre alkalmatlannak tartják. A vasárnapi Heti hetes nézettsége, amelyben Majka szerepelt, csúcsot döntött, a nézők és a főszerkesztő is elégedett.

Bár egyesek előre temették Majka Heti hetes-es szereplését, az egykori villalakó bebizonyította, nincs igaza a károgóknak. A műsor hétvégi nézettsége magasan túlszárnyalta az előző hetekét, ami jelentős mértékben köszönhető az új szereplőnek – mondta a Hír24 érdeklődésére Ónodi György főszerkesztő. A műsort vasárnap a négy év feletti lakosság 2,58 százaléka nézte, ami az RTL II-as műsorok nézettségét figyelembe véve kimagaslónak számít. Még Delhusa műsorát is durván lenyomta a Heti hetes Majkával, kétszer annyian kapcsoltak a humor nagyágyúira, mint a csajozó zenészre.

„Nem tagadom, hogy a kiemelkedő nézettség jó részben Majkának köszönhető. Nagyon elégedettek vagyunk a szereplésével. Hiába fanyalognak az értelmiségiek, be kell látni, Majka egy nagy sztár. Nagyon értelmesen hozzászólt a beszélgetésekhez és jó a humora. Nem tojta össze magát a helyzettől” – elemezte az ózdi hős hétvégi szereplését a műsor főszerkesztője, aki azt sem titkolja, hogy nem utoljára láttuk Majkát a műsorban.

Persze a műsor szerkesztői a változatosságra törekednek, így hiába volt kiváló a teljesítménye, a következő műsorban  nem az egykori villalakót látjuk majd. Hernádi Judit megüresedett székébe legközelebb Ábel Anita ülhet be, akit Ónodi György tapasztalatai szerint szintén imádnak a nézők. Kíváncsian várjuk, hogy Anita vajon képes-e megdönteni Majka rekordját. Sokan drukkolnak neki, hiszen Hernádi Judit távozása óta valóban nagyon hiányzik egy nő a műsorból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik