Szórakozás

A dühös nézők panaszt tesznek VV Attila ügye miatt?

Néhány héttel ezelőtt nyílt levelet küldtek a nézők az RTL Klub programigazgatójának, azt követelték, oldják meg VV Attila lakásügyét. A Hír24 arra volt kíváncsi, a csatorna lépett-e azóta az ügyben.

VV Attila lakásügye miatt lázadoznak az RTL nézői. A Facebookon létrehozott csoport nyílt levelet írt az RTL Klub programigazgatójának, Kolosi Péternek. Ezt a Hír24-hez is eljuttatták, melyet mi akkor teljes terjedelmében közöltünk. Ebben egyebek mellett azt sérelmezték, hogy miközben ők emelt díjas SMS-eket áldoztak Attila győzelmére, addig ő nem kapta meg a beígért lakást. A nyílt levélből továbbá kiderül, a facebookos csoporthoz tartozók attól tartanak, hogy egyéb, szintén nézői SMS-ekre épülő műsoroknál is előfordulhat majd hasonló helyzet.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, jelenleg is dolgoznak azon, hogy VV Attila lakásügye megoldódjon és a lehető legjobb megoldást találják meg számára. Mint ahogyan a kezdetektől fogva, most is biztosítja számára az RTL Klub a lakhatást. Kolosi Péter azt is kijelentette, egyetlen VV-nyertes sem volt korábban ilyen helyzetben, mint Attila, akinek a villából való kiköltözést követően a csatorna azonnal gondoskodott a lakhatásáról, mindezt méltányosságból, hogy ne kerüljön az utcára. A többi nyertes sem kapta meg azonnal a nyereménylakást, így Attila valójában még kivételezett helyzetben is van a többiekhez képest.

A nyílt levél írói egyébként korábban azt is előre jelezték, ha nem rendeződik az ügy, az elégedetlen nézők nagyobb számban a Média- és Hírközlési Biztoshoz fordulnak panaszbejelentéssel. Kíváncsian várjuk, hogy ezt mikor teszik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik