Szórakozás

Zaklatják az erotikus filmek egykori magyar szereplőjét

facebook (facebook, közösségi oldal, )
facebook (facebook, közösségi oldal, )

Facebookos idővonalán tette közzé Judy Nero, hogy rendszeresen pocskondiázó üzeneteket kap a legnagyobb közösségi portálon, ezért már szinte be sem mer nézni a „levelesládájába".

Judy a Facebookon arra panaszkodott, hogy az utóbbi időben „eldurvult, zaklató és fenyegető üzenetek miatt” változtatott kommunikációs szokásain, ezért arra kéri ismerőseit, hogy aki beszélni szeretne vele, az idővonalán jelezze, és majd ő megkeresi az illetőt. Hozzátette, amennyiben nem így történik, olvasatlanul törli az irományt.

„Mindenki jól tudja, hogy pár éve nem szerepelek sehol, ez a saját döntésem volt, családom lett. A múltamat nem tagadom meg, de egy fejezet lezárult. Elegem lett abból, hogy azért zaklatnak és fenyegetnek a mai napig, mert Judy Nero vagyok. Szeretném az életemet nyugodtan élni a családommal, a munkámra koncentrálni, a vállalkozásomra. A  színpad a kiállításokat jelenti számomra, ahol több éve törzstag vagyok. Ezt a mai napig nem adtam fel, ez ami a régi Judyból megmaradt…” – szögezte le.
Judy azt is elárulta, bár névtelenül érkeznek hozzá az üzenetek, ő sejti, ki áll mögöttük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik