Szórakozás

Bódi Csabi kipakol: nincs pénz a nyakon szúrt fiú temetésére

bódi csaba (bódi csaba)
bódi csaba (bódi csaba)

Bódi Csabi meglátogatta annak a fiatalembernek a családját, akit a közelmúltban gyilkoltak meg. A rokonok elmondták, nincs pénzük olyan temetésre, amilyet elhunyt szerettük kívánt.

Mindenkit sokkolt a hír: fényes nappal, a nyílt utcán nyakon szúrtak egy fiatalembert, aki meghalt. Bódi Csabi épp a környéken járt, és bár az esetet nem látta, de a fiú segítségére sietett, amikor észlelte, hogy erősen vérzik. Sajnos sem ő, sem az orvosok nem tudtak segíteni.

„Természetesen nagyon rossz állapotban van a család, döbbenten állnak a történtek előtt. Mindenki azt szeretné, ha elkapnák a tettest, akit senki nem látott. Engem is kihallgattak a rendőrségen, elmondtam, hogy én sem sejtem, ki szúrhatott. A fiú családja nagyon megköszönte, hogy elmentem hozzájuk, és elpanaszolták, mennyire rosszul állnak anyagilag. Igaz, hogy az önkormányzat elhamvasztatná a nyakon szúrt fiatalembert, de neki a halála előtt épp az volt a kérése, ne égessék el. Nagyon jó lenne, ha valaki segíteni tudna, hogy legalább az utolsó kívánsága teljesülhessen, ha már ilyen tragikusan végezte” – mondta a Hír24-nek Bódi Csabi, aki szüleivel együtt nagyon sokat jótékonykodik.

A család egyébként megköszönte az énekesnek, hogy nem hagyta egyedül meghalni szerettüket. Csabi azt is elárulta, természetesen ott lesz majd a temetésen, hogy elkísérje utolsó útjára a szerencsétlen áldozatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik