Szórakozás

D. Tóth Kriszta rajongói ezt követelték

A mai napig figyelnek arra a Vastag testvérek, hogy el ne szálljanak a hirtelen sikertől. Csaba és Tomi többek között erről is beszélt  D. Tóth Krisztának a ma este látható DTK Show-ban.

Egyre nagyobb sikereket érnek el a két éve befutott Vastag-testvérek, számukra mégis a mai napig a család a legfontosabb. A jóképű fiúk nemrégiben hat tonna fát aprítottak fel édesapjuknak télire.

„Az elején megbeszéltük, hogy azonnal figyelmeztetjük egymást, ha azt vennénk észre a másikon, már annyira elszállt, hogy nem veszi kézbe a kapát, és nem segít apukánknak” – mondták el a DTK Show-ban.

Csaba és Tamás azt is elárulta, miért ilyen fontos számukra még mindig a családi fészek. „Édesapánk a legnagyobb példakép az életünkben. Három gyermeket nevelt fel tanári fizetésből, és közben tudományos munkája elismeréseként megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet is” – mesélték büszkén.

Pedig az egyetemi tanár apukának nem volt könnyű elfogadnia a fiúk bohém életét. „Mindent a rajongóinknak köszönhetünk. Ha ők nem lennének, akkor még mindig a zuhany alatt énekelnénk, apu meg kiabálna, hogy ott úszik el a diplomád, fiam, ott úszik el!” – nevetett Tamás, aki Csabával együtt külön megköszönte népes rajongótáboruknak, hogy szabályosan kikövetelték DTK Show-beli meghívásukat a műsor és Kriszta Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik