Szórakozás

Vastag Csaba kipakol

Az egyik újság szerint Vastag Csabának nem volt elég a Szombat esti lázért felajánlott többmilliós gázsi, ezért nem vállalta a szereplést. A híresség cáfolja a pletykát és a Hír24-nek elmondta az igazat.

Az már biztos, hogy többéves kihagyás után az RTL II képernyőjén tér vissza a  Szombat esti láz. Azt is tudjuk, hogy Csonka András és Oroszlán Szonja lesz a műsorvezetője, azonban a szereplőkről mindeddig semmi konkrétum nem derült ki. Az egyik napilap néhány hete azonban mégis tudni vélte a sztártáncosok névsorát, sőt azt is megírták, hogy szerintük ki mennyiért vállalta a szereplést.

A cikkben az olvasható, hogy Vastag Csabát is felkérték arra, hogy táncoljon a műsorban, azonban állítólag az X-Faktor győztesének nem volt elég a felajánlott több millió forintos gázsi. A Hír24 megtudta: Csaba elképedve olvasta a lap állítását.

“Azt írták meg, hogy nem vállaltam el, pedig még felkérés sem érkezett. Én is ugyanolyan friss információként olvastam erről az egészről, ahogyan mindenki más. Természetesen nem tudok kevesellni egy olyan összeget amit még fel sem ajánlottak. Ha felkérnének, nagyon komolyan át kellene gondolnom a dolgot. Sokat dolgozom, így bele kellene illesztenem a napjaimba az ezzel járó teendőket. Emellett szerelmes vagyok az RTL-be, így ha felkérnének, biztosan igent mondanék” – árulta el Csaba.

A 2010-es X-Faktor győztese hozzávetőleg tíz éve nem táncolt, de ha szükséges lenne, szívesen újra gyakorolna. Vastag Csaba elárulta, régebben nagyon ügyesek voltak a lábai, így valószínűleg nem esne nehezére feleleveníteni a régi emlékeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik