Szórakozás

Ebbe a pasiba zúgott bele Bódi Sylvi

Facebook oldalán tette közzé Bódi Sylvi, hogy mennyire bejön neki Felix Baumgartner. A modell elárulta, számára az osztrák extrémsportoló az ideális férfi. A szépség rajongói oldalán a férfiak és Sylvi között vita tört ki.

“Belezúgtam. Ma egész nap ezen a Felix gyereken pörögtem…Mármint nem “úgy”. Ilyen pasasból miért nincs több? De most komolyan! Pont ilyen passzolna hozzám. Ráadásul még sármos is. El sem hiszem, hogy itt lapult a szomszédságunkban és én nem tudtam róla. (A guta megüt!  Olyan szép pár lennénk). Szépen ledobolnánk a testünket mindenhonnan, külön-külön és tandemben is, gyártanánk néhány kis bébit, akiket a világűrben hoznék világra. Miniejtőernyőt szerelnénk a hátukra és ledobnánk az ő testüket is innen-onnan és élnénk boldogan, amíg meg nem halnánk. Mindig zaklatnak, hogy miért nincs pasim. Hát ezért kérem szépen! Mert nekem egy minimum ennyire tökös férfi kell, mint ez a Baumgartner. Ez tuti nem nyekeregne, ha vasárnap DVD-zés helyett bungee jumpingolni akarok” – olvashatóak Sylvi vicces sorai.


Sylvi postja nagy port kavart, többen nem értették, mit eszik a modell Felixen. A modell úgy vélekedik, csupán a gyenge férfiak féltékenykednek.

“A kommentekre való reagálásokból le lehet szűrni, hogy ki a bátor és intelligens férfi. Ők a humorra humorral válaszolnak. És miért? Mert rendben van az önértékelésük. Amit most ti csináltok, az nem más, mint az, amit a magukkal elégedetlen nők tesznek, amikor “fikázzák” mondjuk éppen a szépségkirálynőt vagy egyszerűen csak egy dekoratív mutatós nőt” – folytatta.
Volt olyan kommentelő is, aki úgy véli, Sylvi a híres és gazdag férfiakra bukik, a modell így reagált. “Őrzöm-védem a magánéletemet amennyire csak lehet, és azért mert egyszer jártam egy gazdag emberrel(és nyilván erre a sztorira ráugrott a média.), az azt kell, hogy jelentse, hogy én csak az anyagiakra bukom? Meglepődnél drága szívem, ha tudnád, hogy milyen egyszerű szakmájú emberekbe voltam szerelmes és alkottam egy párt. Önellátó, független nő vagyok, nem vagyok rákényszerülve, hogy anyagi szempontok figyelembevételével válasszak magamnak párt” – olvasható Sylvi rajongói oldalán.

A modell azt is kifejtette, Felix az a típusú férfi, amely megőrjíti a nőket, akihez vonzódnak.  “Nem azt mondom, hogy csak ehhez, mert vannak más fontos értékek is az életben, de igenis elég ránézni a pasas képéről és árad a szemeiből az energia. Elárulom neked, hogy mi nők ösztönösen vonzódunk az ‘alfa hímekhez’, róluk álmodozunk. Aztán lehet, hogy nem találunk rájuk és hozzámegyünk egy jószívű, dolgos férfihoz. De azért ha főzés közben rápillantunk a tévére, és ott egy ilyen manust látunk, mint ez a Felix, akkor dobban egy nagyon a szívünk, felsóhajtunk, még az is lehet, hogy úgy elidőzünk a képernyőn, hogy odaég a kaja. Majd ránézünk a férjünkre és a mellette legózó kisfiunkra és megöleljük őket…” – vélekedik Sylvi, aki korábban közelebbi kapcsolatba került David Coulthard Forma 1-es pilótával is, igaz, csak vezetéstechnikai órák tekintetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik