Szórakozás

Bajba keverték a Voice műsorvezetőjét

Voice (Voice)
Voice (Voice)

Szabó Kimmel Tamás a legnagyobb közösségi oldalon értesítette rajongóit arról, hogy valaki visszaélt a nevével.

Aggasztó jelenség, hogy egyre több híresség nevével élnek vissza az interneten. Számos celeb nevében hoznak létre ál-profilokat, vagy kamu rajongói oldalakat. A rosszindulatú netezők legújabb áldozata a The Voice műsorvezetője, Szabó Kimmel Tamás.

“Sziasztok! Valami unatkozó senkiházi csinált egy kamuprofilt a nevemben! Nagyon szépen kérlek Titeket, jelentsétek a profilt minél többen, mert nem tudom, hogy kinek mit írogathat a nevemben! Előre is nagyon köszönöm!” – írta hivatalos rajongói oldalán a TV2 műsorvezetője.

Szabó Kimmel Tamás az ál-profilt is megosztotta rajongóival, hogy így hívja fel rá a figyelmet. Az ál-Szabó Kimmel a színész publikus fotóiból és nyilvános életrajzából táplálkozott a profil megalkotásánál. Tucat számra töltött fel képeket és információkat, többek között a színész-műsorvezető számára nem túl előnyöseket is. A legdurvább húzása azonban az volt a csalónak, hogy a The Voice műsorvezetőjének nevében a konkurens csatornán futó X-Faktor nézésére buzdította az ismerőseit.

Még szerencse, hogy a híresség főnökei is tudják, hogy Tamás egy csaló áldozata lett, így legalább nem kell attól tartania, hogy bajba kerülhet az X-Faktoros történet miatt. Pedig lehet, hogy az ismeretlen netező éppen azt szerette volna, ha a műsorvezető bajba keveredik a posztja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik