Szórakozás

Hat évig apácák nevelték a Voice énekesét

A huszonhét éves nagyváradi egyetemista lány nem csak a hangjával nyűgözte le a Voice nagymestereit. Miután megfordultak és megpillantották, a férfi ítészek azonnal vadul udvarolni kezdtek neki. Sőt Somló Tamás kijelentette: akár még feleségül is venné. Az énekesnő szíve azonban már foglalt.

Réka már hozzászokott ahhoz, hogy a másik nem képviselői hevesen udvarolnak neki, a lány azonban sokkal inkább azt szeretné, ha nem a külsejére, hanem inkább a tehetségére figyelnének fel. Ezért is jelentkezett a Voice-ba, hiszen itt csupán a hangja számít.


“Szerencsére a párom egyáltalán nem az a féltékeny típus, maximálisan megbízunk egymásban” – mondja. “Néhány hónapja már foglalt a szívem, így senkinek sincs esélye nálam. Egyébként is fontos számomra a hűség. A szüleimtől is erkölcsös nevelést kaptam, és hat évig apácáknál nevelkedtem. Édesanyámék abba a katolikus leánygimnáziumba küldtek, ahová a nővérem is járt. Eleinte nehéz volt megszoknom az ottani szigort. Csak térd alá érő szoknyát hordhattunk, és nem sminkelhettük magunkat. A lakkozott körömért is azonnal megbüntettek volna. Akkoriban igazságtalannak tartottam ezt, de úgy érzem, hogy a későbbiekben igenis az előnyömre vált, hogy ilyen nevelést kaptam” – mesélte a Storynak a lány

Ajánlott videó

Olvasói sztorik