Szórakozás

El akarták rabolni Somló Tamás kislányát

A Voice mesterével megtörtént az, amiről mindannyian azt hisszük, velünk nem fordulhat elő. Emberrablási kísérletbe keveredett. A célpont pedig a saját kislánya volt.

„Ha valaki hasonló rémtörténetet él át, a legszívesebben nyomkövető chipet operáltatna a lánya bőre alá” – mesélte a Story magazinnak Somló Tamás. A zenész hozzátette, egy életre megtanulta, hogy az ember mennyire kiszolgáltatott és tehetetlen lehet.


„Soha nem fogom tudni kitörölni azt a rémes emléket. Most is úgy emlékszem mindenre, mintha tegnap történt volna. Spanyolországba igyekeztünk egyik ismerősünkhöz, és francia Riviérán, Cannes környékén megálltunk aludni egy út melletti pihenőhelyen, mert már nagyon fáradt voltam a vezetéshez. Valószínűleg kiszúrhatott minket magának egy banda, mert ahogy megálltunk és elaludtunk, befújtak a kulcslyukon valamilyen altatógázt. Mélyen aludtunk, mialatt feltörték az ajtót, és elkezdték kirámolni a kocsinkat” – emlékezett vissza Somló.

„Már éppen a kislányomért nyúltak, amikor a zseblámpájuk fényére valahogy felriadt a párom. Olyan hangosan sikított, hogy ijedtükben kereket oldottak, és így a kislányunk is megmenekült. Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy magukkal akarták vinni, hiszen már magukhoz vették Lilike útlevelét és a gyerekülést is” – mesélte a zenész, aki tudja, beleőrült volna kislánya elvesztésébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik