Szórakozás

Kamerák előtt küldték padlóra az RTL felfedezettjét

Bár András gazda már az első találkozás után azt hitte, hogy Szilviában megtalálta az igazit, tévedett. A nő kamerák előtt törte darabokra a szívét.

Tegnap este igazi izgalmakat tartogatott az RTL Klub legújabb párkeresője, a Házasodna a gazda. A készítők szerint ez a műsor egészen más lesz, mint az eddigi párkereső show-k voltak. A tegnap esti adás után beigazolódott, hogy a csatorna valóban újat ad a nézőknek. Megismerhettük a párkereső gazdákat, Bencét, Andrást, Tomit és Szilvesztert, valamint 3-3 választottjukat.

A lányok tucatnyi jelentkező közül kerültek ki és beköltözhettek a gazdák házába. Az első adásban máris drámai fordulatnak lehettünk tanúi. András gazda ugyanis már az első percben megbódult a dúskeblű Szilviától, aki azonban csúnyán felültette. Az első randin ugyan elmondta, hogy csak nemrég szakított, de arról hallgatott, hogy érzései nem hűltek ki egészen volt párja iránt.

Persze amikor leköltözött András tanyájára, nem tudta titkolni, hogy baj van. Többször is elsírta magát, mire a gazda természetesen kifaggatta, mi okozza a bánatát. Szilvia bevallotta, hogy az Andrással való első találkozásuk után exe arra kérte őt, menjen vissza hozzá. A nő úgy döntött, élete nagy szerelmét választja András helyett, így néhány órányi látogatás után távozott a gazdától, aki ettől láthatóan padlóra került. Nem titkolta, éppen Szilvia volt az, aki iránt már érzett valamit. Ennek ellenére nem marasztalta a nőt, aki villámlátogatása után visszament volt párjához. Hogy jól döntött-e? Ez majd csak később derül ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik