Szórakozás

Vad koca, vér és simi-simi az RTL-en

bence gazda (bence gazda, )
bence gazda (bence gazda, )

Féltékenykedés, szülői rögtönítélő bíróság, malacharapás és -vér is volt a Házasodna a gazda tegnapi adásában, amely inkább hasonlított egy jó kabaréra, mint társkereső műsorra.

Vitathatatlan, a városi lányok ismerkedése a vidékkel és a vidéki szülőkkel nagyon szórakoztató, ám a gazdák felmenői eddig talán még jobbak voltak a műsorban, mint maguk a szerelemre vágyó fiatalemberek. Bár nem tudni, hogy a gazdák szülei kamerák nélkül is megtömik-e parasztreggelivel fiuk választottját, majd kifaggatják-e az ájulásig etetett lányt, ám az biztos, hogy a négy főszereplő rokonainak alakítása eddig csillagos ötöst érdemel.

A legviccesebbek eddig Tomi gazda szülei voltak, akiknek éberségét még a drága ajándékokkal sem lehetett elaltatni. A mama a nagy ajándékcsokor árnyékában is azt leste, melyik lány takarosabb, melyik lenne jó feleség a fiának. Aztán kisvártatva a lényegre tért, mindenkit kifaggatott előző párjáról, de még arról is, miért nincs gyereke. Bár Tomi választottai azt hitték, végre kifújhatják a levegőt a kínos vacsorát követően, tévedtek. A gazda ugyanis privátrandira hívta az egyik lányt, akivel már a simi-simiig és a kézfogásig is eljutottak. A többieket persze kiverte a víz, amikor meglátták társuk kéjesen mosolygó arcát, aki még azt is közölte velük, hogy a Tomitól kapott játékdisznót kettőjük keresztnevének összerakott betűiből nevezték el.

Édesapja sietett a megharapott Bence segítségére

S míg Tominál folyt a szülői meghallgatás, addig Bence gazda óltűznézőbe vitte választottait. A látogatás olyan jól sikerült, hogy a tapasztalt állattenyésztőt megharapta egy malac. Azt nem tudni, hogy a kocát a kamerák vagy a városi lányok zavarták-e meg, de tény, hogy a baleset következtében ömlött a vér Bence kezéből. A sebet végül elszorították, majd szakszerűen összevarrták a kórházban, így a jóképű gazdálkodó pár óra múlva már a szalmabálák tetején tehette a szépet Melindának, ami persze a többieknél kiverte a biztosítékot.

Azt, hogy a gazdák végül megtalálják-e az igazit, egyelőre korai lenne megmondani, de azt már most megjósolhatjuk, hogy a lányok jó pár pluszkilóval távoznak majd a műsorból, ha tetszeni akarnak a szülőknek és továbbra is állják a traktát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik