Szórakozás

Gusztustalanul kihasználják a kirabolt Pintácsi Vikit

Már is megjelentek az élősködők a kirabolt Pintácsi Viki körül. Van, aki jó pénzért biztonsági rendszert ajánlgat neki, persze csupán barátságból.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az énekesnő otthonát a hétvégén kipakolták, amikor éppen kisfiával volt a kórházban. Gyakorlatilag mindent elloptak a házból, ami mozdítható volt. Az énekesnő a facebookos oldalán kéri a rajongói segítségét, még mindig reménykedik abban, hogy előkerülnek az értékeik. Leginkább fényképezőgépét szeretné visszaszerezni.

S miközben a legtöbb rajongó segíteni szeretne a hírességnek és családjának, vannak olyanok is, akik jó pénzt és reklámlehetőséget látnak a kialakult helyzetben. Egy férfi például névvel, telefonszámmal ajánlgatja szolgáltatását Viki facebookos oldalán. Azt írja, szívesen beszerelne a hírességnél egy biztonsági rendszert, amely megakadályozná a további bűncselekmények elkövetését. Arra kéri Vikit, hívja fel őt, hogy árajánlatot adhasson. A telefonszámot természetesen nyilvánosan tette közzé az oldalon, miközben akár privát levelet is írhatott volna az énekesnőnek.

Az utóbbi időben sajnos nem ritka, hogy a sztárok privát oldalain kéretlen reklámok jelennek meg. Nem csoda, hiszen ezeket a profilokat gyakran akár 5 ezer ember is nézi naponta, ami jó reklámlehetőséget kínál. A Facebook egyelőre nem tiltja ezeket a dolgokat, a jó erkölcs pedig az ilyen embereket nem igen tartja vissza attól, hogy akár egy tragédiát lovagoljanak meg saját cégük reklámozására.

Ám szerencsére másfajta emberek is akadnak Viki rajongói között. Egyikük a Hír24-nek elmondta, szeretnének gyűjtést szervezni, amivel a kirabolt sztár családját segítenék. Hamarosan a Facebookon teszik közé a részleteket. Azt szeretnék, ha minél több, jó állapotban lévő tárgyat össze tudnának szedni, hogy pótolják mindazt, amit Vikiéktől elloptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik