Szórakozás

Kemoterápiát kapott a magyar sztár kisfia

Ma engedik haza a kórházból Pintácsi Viki kisfiát, aki leukémiája miatt újabb kemoterápiás kezelést kapott.

„Nem vagyok negatív, pedig túl sok vidám dolog nem történt mostanában az életemben. Ma például elhatároztam, hogy magammal viszem a fényképezőgépemet a Tűzoltó utcai gyermekklinikára és sok szép képet csinálok a gyerekekről” – mondta a napokban az énekesnő az RTL Klub Csak csajok című műsorában.

Viki arról is beszámolt, hogy 10 éves kisfia ismét kemoterápiás kezelést kapott. Azt is elmagyarázta, hogy a leukémiának ezt a fajtáját három fázisban gyógyítják, ők most a középső szakasz végén tartanak.

Viktornál tavaly november végén fedezték fel a betegséget, akkor azonnal elkezdték a kezelését. Az első időszakban a kemoterápia mellé szteroidokat is kapott és azt tervezik, hogy a gyógyítás utolsó szakaszában is ugyanezt kapja majd.

Az énekesnő és családja bizakodó, megpróbál mindig vidámságot közvetíteni a gyermekei felé. Mint mondja, most éppen azt is el kell intéznie, hogy a lányának teljesen meggyógyuljon a torokgyulladása, mire Viktort szerdán kiengedik a kórházból, mert ilyenkor le van gyengülve az immunrendszere és könnyebben megfertőződhet.

Arról is beszámolt, hogy kisfiának nemrég egy olyan játékot vettek, amellyel dobolni tud, ami sokat segíthet a feszültség levezetésében is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik