Szórakozás

Leukémiával küzd a magyar sztár gyermeke

Négy hónappal ezelőtt derült ki, PIntácsi Viki kisfia leukémiával küzd. Viktort azonnal elkezdték kezelni, és szerencsére egyre jobban érzi magát.

Rettentően megrémültek Pintácsi Vikiék, amikor kiderült, hogy kisfia végtagfájdalmait a leukémia okozza. Csupán akkor lélegeztek fel kicsit, amikor megtudták, hogy Viktor betegsége gyógyítható. A kisfiú jól viseli a kemoterápiás kezeléseket, Viki pedig szinte minden percét gyermeke mellett tölti, akinek ma már nincsenek fájdalmai.


Pintácsi Viki és gyermekei Zolna és Viktor
Fotó: TV2

“Másfél hónnappal a kezelés megkezdése után lelkileg túljutottunk, megoldandó feladatnak kezeljük” – mesélte Viki, majd hozzátette, ehhez az is hozzájárul, hogy az utóbbi időben ritkábban kell a kisfiúnak kemoterápiára mennie, és sokkal jobban érzi magát.

Viki arról is beszélt, hogy még mindig vannak nehezebb hetek, de most, amióta Viktor legutóbb vért kapott, sokkal jobb a kedve, és élénkebb.

A TV2 talkshow-jából kiderült, a 10 éves gyermek teljesen tisztában van a betegségével, és a legjobban azt várja, hogy annyira megerősödjön, hogy újra együtt énekelhessen barátjával. “Arra vágyom, hogy minden visszaváltozzon a régivé” – mondta.

Viki elmondta, a jó cél érdekében állt a kisfia betegségével kamerák elé. Az énekesnő arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, ha egészség és szeretet van egy családban, akkor tulajdonképpen minden van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik