Szórakozás

Oroszok akarták megvenni az egykori VV-st

VV Peti állítja, egy moszkvai spermabanktól kapott levelet és telefonhívást, de úgy döntött, a kecsegtető ajánlat ellenére sem ad mintát.

A napokban különös kalandban volt része VV Petinek. A valóvilágost e-mailben és telefonon is megkereste egy orosz spermabank. Az orosz doktornő angolul kért az egykori VV-stől „mintát”.

„Nem tudom mire vélni a dolgot. Lehet, hogy a ValóVilág vagy a Moszkvában élő volt feleségem miatt kerestek meg, ezt nem árulták el. Mindenesetre nagyot nevettem a dolgon, és illedelmesen elutasítottam a felkérést. Nem értem, hogy miért pont egy pocakos, zömök férfi örökítőanyagára van szüksége az oroszoknak” – mondta a Hír24-nek VV Peti.

A fiú azonban azóta elgondolkodott a dolgon. Azt mondja, lenne az a pénz és azok a körülmények, amikor elvállalná a spermadonorkodást. VV Peti egy egzotikus szigeten, gyönyörű lányok társaságában és persze vastag fizettség mellett szívesen adna mintát.

Nem VV Peti az egyedüli celeb, akit megkerestek hasonlóval. Néhány hete járta be a világsajtót a hír, hogy egy brit vállalkozás ötmillió forint körüli összegért kínálja ismert és sikeres emberek hímivarsejtjeit. A sztár-donorok névtelenek maradnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik