Szórakozás

Így tesznek egymás alá a magyar sztárok

Liptai Claudia, Joshi Bharat, Tvrtko, Gombos Edina, Stohl András, Gönczi Gábor. A felsorolt sztárokban nem csupán az a közös, hogy a legismertebb tévések közé tartoznak, hanem az is, hogy a közelmúltban könyvet írtak.

Igaz, a könyvek témája eltérő, ám ez mit sem változtat azon, hogy nem „használnak egymásnak” – mondta a Hír24-nek egy könyvkiadással foglalkozó szakember, aki szerint félő, hogy a celebkönyvek egymást gyengítik, vagyis a hírességek akaratuk ellenére egymás alá tesznek.

A szakember azt is elmondta, hogy egyébként sem könnyű ma Magyarországon könyvet eladni, nagyon ritka, ha egy művet a nagy kereslet miatt újra kell nyomni, mint például a Stohl-féle Börtönpoklot. A legtöbbször akkor fordul elő ekkora kereslet, ha a szerző nagyon ismert, és emiatt kíváncsiak rá az emberek. Meggazdagodni azonban szinte lehetetlen a könyvbizniszből – állítja informátorunk.

„Szinte biztos vagyok abban, hogy sok híresség nem a pénz miatt ír könyvet, hanem azért, hogy ő is elmondhassa, már alkotott valamit. Nem hinném, hogy szándékosan akarják gyengíteni egymás bizniszét, de ettől függetlenül ezt teszik. Annyi már a sztárok által írt könyv, hogy az emberek lassan besokallnak ezektől. Ráadásul több ezer forintot csak nagyon kevesen tudnak kifizetni” – mondja a szakember, aki azt is hozzátette, még a karácsonyban lehet bízni, akkor talán a celebkönyveket is el lehet majd adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik