Szórakozás

Liptai Claudiát egy RTL-essel fülelték le! Fotó

Csonka Andrásról és Liptai Claudiáról közös fotót töltöttek fel a legnagyobb közösségi portálra. Az RTL II és a SuperTV2 sztárjai jóban vannak, még az sem szabhat gátat kapcsolatuknak, hogy konkurens csatornánál dolgoznak.

A két színész-műsorvezető 1993-ban dolgozott együtt a Grease című musicalben először, innen a jó kapcsolat. Csonka András és Liptai Claudia azonnal megtalálták a közös hangot a színpadon és a magánéletben. Bár személyesen csak ritkán jut idejük találkozni egymással, telefonon és az interneten időnként “életjelet adnak egymásnak”.

“Ritkán találkozunk, de tudunk egymásról. Gyakran írunk üzenetet, telefonon beszélünk és persze kíváncsiak vagyunk egymás munkáira is. Claudia nemrég eljött megnézni a Mary Poppinst a Madách Színházba, nemsokára pedig én szeretném megnézni a Centrál Színházban” – mondta a Hír24-nek Csonka András.

Jó kapcsolatuknak még az sem szab gátat, hogy konkurens csatornánál dolgoznak. Az RTL II és a SuperTV2 sztárja is azt csinál magánemberként amit csak akar. Csonka András szerint egyetlen munkaszerződés sem szabhatja meg, hogy kivel barátkozik. Bár a konkurens csatorna műsoraiban nyilvánvalóan nem szerepelhet, a műsorvezetőkkel kifejezetten jó viszonyban van. Liptai Claudia mellett Till Attilával is barátinak nevezhető a kapcsolata, ezzel pedig senkinek sem lehet kivetni valója – mondta a Hír24-nek.

“Húsz éve nem dolgoztunk együtt, már ideje lenne ismét közösen színpadra állni. Imádom Claudia színészi karakterét és humorát, úgy érzem, hogy jól kiegészítenénk egymást a színházban” – árulta el Csonka Pici, aki boldog lenne egy közös darabtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik