Szórakozás

Havas és Friderikusz semmibe veszi Puzsért

Puzser-Robert(1)(210x140)(1).jpg (Puzsér Róbert)
Puzser-Robert(1)(210x140)(1).jpg (Puzsér Róbert)

A kritikus hiába állította pellengérre Havas Henriket és Friderikusz Sándort, ők magasról tesznek a véleményére – írja a Bors.

Az RTL-es Csillag Születik egykori ítészének könyve, a Szélsőközép ízekre szedi a hazai médiavilág nagyágyúit, így Havas Henriket vagy Friderikusz Sándort. Puzsér szerint Fridi volt a hazai bulvár szálláscsinálója, aki egyébként „rossz ízlésű, humortalan és szellemtelen”.

A szintén az RTL-nél dolgozó show-man érdemben nem reagált erre. A Borsnak csak annyit mondott: nem hallott még sem Puzsér Róbertről, sem a könyvéről.

A Puzsér által a bolygó egyik legnagyobb „nárcisztikus pszichopatájaként”, illetve „büdös parasztként” jellemzett Havas Henrik már hallott a kritikusról, de hogy mit ír róla, az cseppet sem érdekli. Ha Vitray Tamás emlegetné a könyvében, azt elolvasná – vetette oda hanyagul a lap kérdésére Havas.

A Csillag Születik megmondóembere korábban lapunknak igen sötét jövőt vizionált kultúráról, médiáról, politikáról. Azt mondta: a független magyar értelmiség megszületéséig “komplett generációknak” kell kihalniuk. Szerinte jelenleg Magyarországon csak a dogmatikus törzsiségre van igény, mert nyomorúságos a történelmünk, nyomorúságos a mentális állapotunk és nyomorúságos az elitünk – úgy a gazdasági elit, mint a politikai, úgy a kulturális, mint a médiaelit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik